Landsbylaboratoriet modtager kåring fra Mission Re-Think

By 31st August 2016Uncategorized

At tage imod når man mindst forventer det, at gå den lige vej med skæve idéer og gribe fremtiden med traditionerne i behold er blot nogle af de ting som Landsbylaboratoriet arbejder med. Velkommen til Festjylland og tak til Mission Re-think og de tre agenter. Vi har en mission om at gøre det hele noget mere festlig; men hvad det konkret udmønter sig i eller hvad resultaterne bliver i landsbylaboratoriet vides først om 9 år. Se afsnittet fra min 6.49-12.30 og selve voteringen på marken ved Estrupvej min 19.52.

http://www.tv2oj.dk/…/kunstmuseet-aros-vil-gentaenke-kultur…

#missionrethink#festjylland#aarhus2017#takfornomineringen#landbymodelholstebro#idområsted#holstebro

xxCirkus på kanten fra tårnet

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: