Stor økonomisk samarbejdsaftale mellem Altibox og Idom-Råsted

By 24th April 2016Uncategorized

Idom-Råsted Borgerforening, Landsby Laboratoriet, Idom Biennalen, Idom-Råsted Idrætsforening og PLEXUS Idom-Råsted har indgået en eksklusiv samarbejdsaftale med Altibox.

 

Idom-Råsteds samarbejde med Altibox startede tilbage i 2013, hvor Borgerforeningen henvendte sig med et ønske om fiberbredbånd til området. Der var fra start stor interesse for områdets ønske og projekt og der blev hurtigt lavet en række arbejdsfordelinger for at kunne komme i gang med realiseringen af fiberbredbånd i Idom-Råsted. I løbet af 2014 fik Borgerforeningen samlet de nødvendige underskrifter og i foråret 2015 gik de første gravemaskiner i gang.

 

I dag er mere end 70 % af Idom-Råsteds husstande på fibernettet og dermed fremtidssikret.

Altibox har i øvrigt støtte andre initiativer i Borgerforeningen med 90.000,-.

 

I starten 2016 blev der igen rettet henvendelse til Altibox, denne gang med en forespørgsel på endnu et samarbejde og en ide til gavn for os begge. Henover foråret er der blevet holdt en række møder og den 18. april 2016 blev endnu et samarbejde med Altibox en realitet.

 

Aftalen er eksklusiv fordi den bidrager med et fast årligt beløb på 30.000,- til idrætsforening og dens aktiviteter, derudover indeholder aftalen økonomisk råderum til at iværksætte nye og spændende initiativer og ideer til glæde for os begge.

 

Det er åbenlyst hvad området og dets foreninger kan få ud af samarbejdet, men hvad får Altibox ud af det? Hele ideen med samarbejdet er at Idom-Råsted og Altibox fra dags dato hele tiden har hinanden i tankerne når det kommer til skæve ideer og gode historier. Altibox er interesseret I at støtte lokale initiativer og det er her Idom-Råsted er kommet ind i billedet.

 

Idom-Råsted er kendt for sit engagement og sine skæve ideer, og med det nystartede Landsby Laboratorie og den kommende Idom Biennale der løber fra den 28. maj til den 11. juni, var det oplagt at starte samarbejdet op nu, så Altibox får chancen for at bakke op om Idom-Råsteds nye kulturfestival.

 

Aftalen løber foreløbig til og med år 2020 og der venter os alle mange sjove oplevelser i dette samarbejde.

 

Idom-Råsted Borgerforening.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: