IDOM BIENNALEN 2016, 28 Maj – 11 Juni

By 27th February 2016Uncategorized

Den første udgave af Idom Biennalen nærmer sig. Biennalen er en af de første større aktiviteter sat i gang af Landsby Laboratoriet. Det skal være med til at sætte Idom og Råsted på det kulturelle Danmarks og Europakort.

Det er tanken og drømmen at Idom Biennalen bliver en begivenhed hvor børn, unge og gamle kan mødes og udveksle ideer, kæpheste, drømme, musik, madopskrifter,blomsterbinderi og meget mere. Kort sagt et sted hvor man kan dele det man brænder for.

Skærmbillede 2016-02-27 kl. 12.16.10Som navnet antyder vil Biennalen vende tilbage hvert andet år og et af Biennalens centrale mødesteder vil være det store Halm Colosseum som opføres på John og Karen Margrethes mark ved Estrupvej og søerne. ( hvis vi får de nødvendige tilladelser fra kommune og naturstyrelsen ) En miniudgave af Halm Colosseum vil blive opført foran Plexus.

En af aktiviteterne i Biennalen er forestillingen ” Hamlet til hest ” hvor prøverne allerede er i fuld gang, og vil fortsætte hen over foråret indtil gallapremieren
den 28. maj kl. 17.30. I forestillingen som spilles 7 gange medvirker udover lokale ryttere, musikere, en flamencodanser og heste, også 2 unge ny-cirkus artister fra Norge, der er specialiseret i reb, trapez og hår akrobatik. De vil begge bosætte sig og arbejde i Idom-Råsted i 3 uger.

Forestillingen “Hamlet til hest” er bare en af de aktiviteter som er i støbeskeen til Idom Biennalen. Der arbejdes også på ideer til blandt andet en børnedag, en ungeaften, en flamenco-nat og et ældre-træf. Hvor blandt andet Humørgruppen fra Holstebros nye seniorhus har verdenspremiere i Plexus på deres nye forestilling ” Den allerbedste dans”.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: